مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
دیپ زیتون با پنیر
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
یک پیش غذای خوشمزه و راحت برای یک مهمانی عصر یا یک مهمانی خودمانی برای تولد جوانها .
مواد لازم :
پنیر خامه ای | 120 گرم |
ماست معمولی | 1/4 پیمانه |
پیازجه حلقه حلقه شده | 3 ق س |
زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده | 1/2 پیمانه |
زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده | 1/2 پیمانه |
پنیر رنده شده چدار یا گودا | 1/2 پیمانه |
پودر فلفل قرمز تند | 1/8 ق چ یا بیشتر بنا بر ذائقه |
فلفل دلمه ای رنگی قرمز و نارنجی | نصف از هر کدام |
طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر :
ابتدا زیتونهای بدون هسته را حلقه حلقه کنید.فلفل های رنگی را نگینی خرد کنید.ماست و پنیر خامه ای و فلفل را خوب با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. بقیه مواد را درون پنیر مخلوط شده بریزید و خوب هم بزنید تا موادکامل مخلوط شود.این غذای خوشمزه را با کراکر یا بیسکوییت های شور سرو کنید.
منبع : daarchin.persianblog.ir